Laukaan Renki-Palvelut – rakennuspalvelut vankalla ammattitaidolla Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa

Laukaan Renki-Palvelut – rakennuspalvelut vankalla ammattitaidolla Keski-Suomen alueella

Ota yhteyttä!

Laukaan Renki-Palvelut – rakennuspalvelut vankalla ammattitaidolla Keski-Suomen alueella

Ota yhteyttä!

Laukaan Renki-Palvelut tarjoaa kattavat mökkitalkkari- ja rakennuspalvelut Keski-Suomen alueen (mm. Laukaa, Jyväskylä, Konnevesi, Äänekoski, Suolahti)  omakotitalo- ja mökkiomistajille sekä taloyhtiöille – kaikki helposti ja joustavasti saman katon alta! Teemme kaikenlaisia kunnossapito- sekä huoltotöitä, piha- ja vihertöitä sekä kone- ja rakennustöitä.


Toteutamme monipuoliset remontti- ja rakennustyöt työvuosien kartuttamalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Olemme käytettävissäsi, kun suunnittelet esimerkiksi uuden piharakennuksen rakentamista tai vaikkapa kesämökkisi sisätilojen maalaamista. Soita meille ja kerro tarpeistasi, autamme mielellämme!


Ota yhteyttä!

Piharakentaminen ja ruuvipaaluperustukset

Valmistamme avaimet käteen -periaatteella erilaisia piharakennuksia asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Meiltä tilaat yksilölliset rakennukset omien mittojesi mukaan aina laadukkaista ja kestävistä materiaaleista rakennettuina, ammattilaisen toteuttamina. Valmistamme esimerkiksi:

  • varastot
  • liiterit
  • kompostikäymälät
  • terassit
  • laiturit
  • aidat ynnä muut.

Teemme myös ruuvipaalutusperustuksia erilaisille piharakennuksille, terasseille ja aidoille. Koneella asennettavat ruuvipaaluperustukset ovat nopea, siisti ja edullinen tapa tehdä kunnon perustukset ilman eristys- ja kaivutöitä. Ruuvipaalutusperustustöiden aikana piha säilyy siistinä ja itse rakennustöihin päästään nopeasti!

Lue lisää mökkitalkkaripalveluista

Korjaus- ja remonttityöt alan ammattilaiselta

Laukaan Renki-Palvelut tarjoaa asiakkailleen kattavasti erilaisia korjaus- ja remonttitöitä kotisi, mökkisi tai taloyhtiösi kunnossapitoon. Meiltä tilaat esimerkiksi kaikenlaiset maalaustyöt piharakennuksista sisätiloihin, listoitukset sekä monipuoliset pintaremontit pienistä ja nopeista hommista laajempiin projekteihin. Tarjoamme korjaus- ja remonttipalveluita koko Keski-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi, niin suunnitellaan yhdessä lisää! Joustavat palvelumme mahdollistavat pienten hommien tekemisen pikaisellakin aikataululla.

Rehti rakennusmies käytettävissäsi!

Laukaan Renki-Palvelut tarjoaa käyttöösi luotettavan ja ammattitaitoisen rakennusmiehen toteuttamaan korjaus-, remontointi- ja rakennustarpeesi. Vankalla kokemuksella meiltä hoituvat kaikenlaiset rakennuspalvelut ongelmitta! 


Pääsemme paikalle tarpeen tulle myös pikaisella aikataululla, joten ota yhteyttä, kun remontti- tai rakennustarve yllättää. Meiltä luonnistuvat pienet ja pikaiset työt käden käänteessä ja isommat urakat vuosikymmenten kokemuksen tuomalla varmuudella.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.