Laukaan Renki-Palvelut – luotettava mökkitalkkari Jyväskylän seudulla

Laukaan Renki-Palvelut – luotettava mökkitalkkari Laukaassa ja lähikunnissa

Yhteystiedot

Laukaan Renki-Palvelut – luotettava mökkitalkkari Laukaassa ja lähikunnissa

Yhteystiedot

Laukaan Renki-Palvelut tarjoaa luotettavaa mökkitalkkaripalvelua avuksi mökkisi kunnossapitoon silloin, kun mökki on tyhjillään tai kun tarvitset apua mökin piha- ja huoltotöissä! Toimimme mökkitalkkarina Laukaan, Jyväskylän, Konneveden, Äänekosken ja Suolahden alueilla. 

Tarjoamme lisäksi monipuoliset palvelut Keski-Suomen omakotitalo-omistajille ja taloyhtiöille piharakennustöistä listoituksiin ja pintaremontteihin. Ota yhteyttä, kun tarvitset luotettavaa ja osaavaa tekijää!


Yhteystiedot

Helppoa ja huoletonta mökkeilyä

Luotettavan mökkitalkkarin avulla mökkisi on taatusti hyvissä käsissä silloinkin, kun et itse ole paikalla. Soita meille ja kerro, kuinka voisimme olla avuksi juuri sinulle! Palvelemme mökkitalkkarina Laukaan, Jyväskylän, Konneveden, Äänekosken ja Suolahden alueilla. Laukaan Renki-Palveluiden mökkitalkkari tekee mökkeilystä helppoa ja vaivatonta sekä varmistaa, että mökilläsi kaikki toimii kuten kuuluukin. Sinun aikasi jää mökkeilystä nauttimiseen.

Mökkitalkkari pitää mökkisi kunnossa

Mökkitalkkari pitää huolta mökistäsi silloin, kun et itse pääse paikalle. Huolehdimme mökkisi kunnossapidosta talven koittaessa ja lumikinosten kasvaessa ja valmistelemme mökkisi kevään koittaessa valmiiksi kesäkautta varten. 

Autamme myös erilaisissa piha- ja huoltotöissä silloin, kun apua tarvitset! Täyden palvelun mökkitalkkarin palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • piha- ja vihertyöt
  • lumenauraus
  • polttopuiden teko
  • tarkastuskäynnit ja raportoinnit
  • huolto- ja kunnossapitotyöt

Soita meille, kun tarvitset luotettavaa ja reipasta mökkitalkkaria! Tarpeen tullen pääsemme paikalle pikaisestikin ja pienemmät työt hoidamme käden käänteessä.

Soita mökkitalkkari avuksesi!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.